O suta de clame :D

vine craciunu’! eiiiiii! lista este pe jumatate facuta. nici nu trebuie sa o mai verific pentru ca sunt precisa ca toti, absolut toti au fost super cuminti. astea fiind spuse, inca un motiv in plus sa ma apuc sa fac efectiv ceva. si uite asa, la o tura de cumparaturi, am luat si 100 de clame. ca deh-totu’ sau nimic!

DSC_0418

si avand nevoie de infrumusetare, apelam la internet. idei sunt si, din fericire, unele materialele necesare pentru a le transforma din ceva simplu si comun in ceva deosebit, sunt in fiecare casa: o oja, un nasture, o lana, o panglica etc.

dar pana la craciun avem aniversate: pentru inceput sofia. si uite asa, ca sa’mi respect motto-ul ‘ceva hand made pentru fiecare’, am fost ‘obligata’ sa fac ceva. si pentru clame aveam tot ce’mi trebuia. am folosit oja stralucitoare.

DSC_0366

paiete, tot rosii, ca doar, dupa cum am spus-vine craciunul! totusi trebuie sa gasesc alt adeziv: cu glue gun-ul -daca stratul este prea subtire-nu stau paietele, daca este prea gros-nu arata prea frumos. dar, cu putina migala arata foarte bine.

DSC_0376

si, cele doua inspiratii:

http://www.purlbee.com/2010/01/23/mollys-sketchbook-rose-barrettes/

Rose-Barrette-dine

si http://eighteen25.blogspot.ro/2010/05/pinwheels-non-spinning-kind.html

IMG_6088editsi uite asa am folosit si eu feltru pe care il am de 6 ani, cumparat in concediul din viena, unde am mers cu motocicleta. in concediul in care am vazut prima data un arici, primul magazin plin cu materiale pentru nenumarate hobby-uri. era ca si cum intrasem intr’o lume magica: atatea culori, atatea texturi. si doamna care vindea era calda si deschisa. magazinul nu era mare- 2 camarute: intr’una materiale si in cealalta tinea diverse lectii si pentru copii si pentru adulti. frumos!

si concediul in care am fost ceruta de sotie-in prater:D

mmm…dar unde ramasesem??? asa…

ta naaaa: si ce mi’a iesit mie:

DSC_0359 DSC_0358

si ce usor e sa faci un cadou mic si frumos:

DSC_0372

si cu o felicitare facuta de bia plina de sclipici

felicitare

DSC_0379

la multi ani sofia si multe bucurii pentru tine si familia ta!

xoxo

ramona

Leave a Reply