Lista dorințelor

Dar sunt persoane cărora le face plăcere să dăruiască, cu motiv sau chiar fără. Și, de asemenea, sunt persoane care știu să primească un cadou. Dacă aveți prieteni din ambele categorii sunteți norocoși.

descărcare

Dar să revenim la mine :d. Văzând că ezit, mă gândesc și de fapt nu știu ce vreau, Alina îmi dă ideea să îmi fac o listă de dorințe. Așa voi ști mereu ce vreau și pot să îi anunț și pe doritori. Super idee!

Cum sunt acum în perioada de organizare și sistematizare, m’am gândit să fac un sistem și pentru lista dorințelor.

Pentru că este vorba în primul rând de tine, cel mai bine este să începi cu hobby’urile. De exemplu:

1. mozaic

2. felicitari

3. prajituri

4. caligrafie

etc.

Si ca să fie și mai de ajutor dă câte mai multe detalii

1. mozaic:

mozaic: aici

silicon: am

chit: aici

pe ce aplic mozaicul: rame, ghivece etc.

Și pentru că faci lista și pentru tine poți să mai menționezi și ce lucruri ai vrea să faci și pentru cine ce. Astfel ai pregătit un cadou pentru ziua cuiva: (de ex. bunicăi i’ar plăcea un ghiveci cu mozaic, deadline- 1 august.)

Este un mod de a vă ajuta prietenii să vă ofere exact ce doriți, astfel veți aprecia cadoul cu adevărat și nu doar veți mima. De asemenea, te ajută și pe tine să știi ce îți dorești să cumperi când ai o sumă extra și poți să achiziționezi altceva, nu doar un obiect necesar.

Sistemul îl puteți extinde și pentru copiii voștri. Puteți specifica în invitația la ziua de naștere: îi plac dinozaurii sau vă rog fără jucării care necesită baterii. Sau chiar să faceți o listă foarte la obiect: carioci, caiet de desen, pensoane x, y și z.

descărcare (1)

Credeți’mă: invitații se vor bucura. Mai ales persoanele care nu au copii și nu prea știu ce își doresc la o anumită vîrstă. Doar să trimiteți lista pe email la toți invitații și adresele să fie vizibile pentru a discuta între ei.

Voi ce vă doriți?

Cu drag,

Ramona

[sbscrbr_form].

Leave a Reply