Sportul & lenea

Am avut mai multe tentative acasă: este mult mai lejer pentru mine. Dar am revenit cu forțe proaspete – cel puțin așa gândesc mereu înainte să mă întind pe covor pentru cine știe ce exercițiu și să rămân acolo ca să’mi îndrept spatele sau exact atunci mi se face foame sau sete sau se trezește Victor sau…ați înțeles mesajul.

Dar, din experiența mea am învățat următoarele:

1. Trebuie să cercetezi internetul pentru a vedea ce ți se potrivește: ceea ce pare muncă de sisif pentru început. Sunt atâtea sporturi cu denumiri din ce în ce mai sofisticate. Chiar dacă ia mult timp, este foarte important să găsiți ceva care să vi se potrivească, altfel veți renunța. Mie mi’a luat cam 2 ani:D.

workout-gym-exercise-bored-confession-ecards-someecards

2. Ajută să știi ce vrei să lucrezi pentru început: e mai bine o perioadă de timp să te axezi doar pe abdomen sau picioare. În momentul în care veți vedea rezultatele veți fi mai încurajați să continuați.

 

3. Puțini vor doar să lucreze și să nu vorbească cu o față prietenoasă. Verificați ce sport face vedeta preferată. Poate chiar are clase de yoga sau zumba. Cindy are câteva clase pe youtube:)

 

În căutările mele am dat peste Cassey de la www.blogilates.com. Prima dată nu’mi venea să cred câtă energie are. Și e și super aranjată mereu. Și ce este și mai amuzant e că vorbește și despre altceva în timpul exercițiului: despre unghii, vreme și altele. Adică super prietenă la tine pe calculator. Și nu, n’am făcut toate videoclipurile. Doar m’am uitat la ele:). Cu ea nu poți să folosești nici măcar scuza că nu ai timp! Dacă nu ai 10 minute, ce spui de 6 minute. Nici 6? Ce spui de 5 minute? Suuuuper!

 

Pentru mine cele mai abordabile sunt calendarele – 30 day challenges și videoclipurile de 5 minute! Și de ce totuși nu fac? Decât din an în paști? E un mister!

workout-sweat-wine-booze-drinking-ecards-someecards

Dar sper ca voi să reușiți! Până la urmă cine poate rezista motto-ului: “ Train like a beast, look like a beauty!“?

xoxo

Ramona

[sbscrbr_form].

Leave a Reply